הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
כום וחצי קמח
2 כפות סוכר
2 כוסות חלב
½ כוס שמנת מתוקה
1 גביע של אשל
50 גר' חמאה מומסת
למילוי:
1/3 מכמות של אריזה גבינת כנען
250 גר' גבינה לבנה לאפיה שף לבן
3/4 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מערבבים היטב עם סוכר 2 ביצים, מוסיפים חלב ושמנת מתוקה-מערבבים.
תוך בחישה מוסיפים בעדינות את הקמח, מערבבים ומוסיפים אשל, מערבבים ומוסיפים חמאה מומסת. יש לקבל בלילה נוזלית סמיכה .מטגנים את הפנקייק על אותה מחבת שחיממנו בו את החמאה.
מילוי:
מערבבים את כל המרכבים יחד.ניתן להוסיף כפית קפה,שוקולית, סוכר לפי הטעם.
על פנקייק המוכן מורחים את המלית, מקפלים ו... מ. מ. טעים!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון