חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פנקייק עם תפוחי עץ -לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פנקייק עם תפוחי עץ -לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים גדולות, מופרדות
3/4 כוס קמח מצה
1 כוס חלב חם או מים
1 כפית מלח
1 תפוח עץ - גדול קלוף ומגורר
תמצית וניל
שמן או חמאה לטיגון
להגשה: אבקת סוכר, קינמון
סירופ מייפל/דבש מחומם
אופן ההכנה
1. טורפים את החלמונים עד שהם נעשים בהיריםץ
2. מערבבים את קמח המצה עם החלב, מצננים מעט ומוסיפים לחלמונים.
מקציפים את החלבונים היטב עם מלח ומערבבים בעדינות עם העיסה.
מוסיפים את תמצית הוניל ותפוח העץ, ההדרגה.
מומלץ: לתת לתערובת "לנוח" כרבע שעה.
3. במחבת כבדה מחממים שמן או חמאה בגובה חצי ס"מ, שמים מעט מן התערובת ומשטחים מעט בגב הכף, מטגנים עד להזהבה. מספיגים , זורים אבקת סוכר או קינמון ומגישים.
מגיש: אתי ממן
מקור:
שתף את המתכון