הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם פסטה של אסם אפשר (מסולסלים,ארוכים ועוד..) לפי טעמך
1בצל ירוק,ורוד
1 כוס מים
2 רסק עגבניות (מומלץ של אסם)
מעט רוטב פיצה (מומלץ של אסם)
פפריקה חריפה (רק למי שאוהב חריף)
,פפריקה מתוקה,כמון (מעט ממש מעט),פילפל שחור(מעט)
אופן ההכנה
לוקחים סיר בינוני שמים על הגז ואז שופכים מים חמים מחכים 30 שניות ואז שופכים את הפסטה שמים כף שמן ואחרי זה קורט מלח בוחשים כול 3,4 דקות
הרוטב:
לוקחים תבצל חוטחים אותו קצוץ קצוץ ממש קטנים
לוקחים מחבת שמים על הגז ושמים שמן שופכים את הבצל לתוך השמן מחכים שהבצל יצהיב קצת (צבע חום על הבצל) שופכים את הרסק עגבניות ואת הרוטב פיצה אל תוך הבצל בוחשים טוב טוב לבחוש 10 שניות עד 30 שניות ואז להוסיף את הפפריקה מתוקה ופפריקה חריפה את הכמון ואת הפילפל השחור להוסיף לבחוש לתת לרוטב להיתבשל כ10 דקות במחבת
ועכשיו:
בודקים עם הפסטה מוכנה מכניסים כף אל תוך הסיר מוצאים אחד וטועמים עם זה רך לוקחים מסננת קטנה או גדולה לפי הכמות שופכים את כול הפסטה אל תוך המסננת מחכים שכול המים ירדו מהפסטה ואז שופכים חזרה לסיר(שהסיר ריק בלי כלום נקי) מחזירים את הפסטה שהיא ללא מים שופכים את הרוטב על הפסטה ומחכים שכול המים שיש ברוטב יתאדו זה לוקח בערך 5 דקות ואז
מגישים חם
ובתאבון!!!!
מכין המדריך רון דיין מטבריה לכול השאלות הצעות וטיפים פנו אלי לאיסקיו:
255489535
העזור לכם בשמחה 😀 תודה ובתאבון
מגיש:
מקור: ידע אישי
שתף את המתכון