חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב איטלקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שהוא כולו שלי- טעים מאוד! brכולם אוהבים- וזה ממש לא מסובך.
פסטה ברוטב איטלקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שהוא כולו שלי- טעים מאוד! brכולם אוהבים- וזה ממש לא מסובך.
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פסטה בצורה שאתם אוהבים
2 שיני שום כתושות
1 בצל בינוני/גדול קצוץ
פפריקה אדומה מתוקה לפי הטעם- רצוי כ-2 כפות או יותר
מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם
1 עגבניה (אפשר גם לא קלופה וגם כן) קצוצה
1 קופסה רסק עגבניות
אורגנו
שמן זית
כ-8 פטריות חתוכות איך שאתם אוהבים
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית עד שיזהיבו.
מוסיפים את העגבניה, והפטריות ומערבבים. מוסיפים פפריקה, מלח, פלפל שחור, אורגנו ומערבבים.
מוסיפים רסק עגבניות ומעט מים ומערבבים. ניתן להוסיף עוד מים לפי הצורך.
מבשלים על אש קטנה עם מכסה כ- 5 דקות ומכבים את האש.
בסיר נפרד מכינים את הפסטה.
להגשה- שמים בצלחת מנה אישית של פסטה ומעליה יוצקים את הרוטב.
בתיאבון!
מגיש: D.S.K
מקור: דורין סיקרון
שתף את המתכון