הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב
חצי חבילה פטרולזיה
חצי חבילה כוסברה
2 קופסאות פיטריות (אחת שלמות אחת חתוכות)
2 חבילות של ארטישוק סנפרוסט (לרתיח במיים חמים ולסננן ולחתוך לרבעים)
3 תיבוליות בזיליקות
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
כוס וחצי מיים חמים
שמן זית
לפסטה
חבילה של פטוציני ברילה 500 גר'
להכין לפי הוראות היצרן
אופן ההכנה
לקצוץ את הפיטרוזליה
לטגן בשמן זית
להוסיף את הפיטריות ולטגן יחד
להוציא מהשמן ולהניח בצד
באותו שמן לטגן את הכוסבה יחד עם הארטישוק
להוסיף את הפיטריות ולערבב יחד הכל
במיים החמים לערבב את התיבוליות יחד עם אבקת מרק ולשפוף לתוך שאר התערובות
לחמם עוד כ 7 דקות על אש בינונית
והרוטב מוכן
לשפוך את פסטה לרוטב ....ובתאבון
מגיש:
מקור: לימור זדה
שתף את המתכון