הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פטוצ 'יני או לינגוויני ברילה
3 צרורות עלי מנגולד
3 שיני שום (קצוץ דק)
1/3של כוס פטרוזיליה קצוצה
¾ כוס חלב (לא חובה)
3 כפות. שמן זית
¼ כפית של פלפל צילי טחון
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1, שוטפים היטב וקוצצים את גבעולי המנגולד
2. בסיר עם מים רותחים מכניסים את המנגולד ל כ5 דקות בישול ומיד מסננים אותם ושוטפים עם מים קרים
3. בסיר עם מים רותחים עם 2 כפיות מלח מרתיחים את הלינגוויני לכ 10 דקות או על פי הרשום על גבי האריזה ומסננים היטב
4.במחבת גדולה מחממים שמן זית, מוסיפים את השום הקצוץ. מוסיפים את עלי המנגולד. מפזרים מלח, פלפל צילי, פלפל שחור טחון. ומטגנים יחדיו במשך 5 דקות.
5.מוסיפים את החלב ומערבבים. ומבשלים כמה דקות.
6.מוסיפים הלינגוויני ומעליה את רוטב המנגולד מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה 1 כף שמן זית. מערבבים במשך כמה דקות ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון