חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה לינגוויני פטוציני בעלי מנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה לינגוויני פטוציני בעלי מנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה פטוצ 'יני או לינגוויני ברילה
3 צרורות עלי מנגולד
3 שיני שום (קצוץ דק)
1/3של כוס פטרוזיליה קצוצה
¾ כוס חלב (לא חובה)
3 כפות. שמן זית
¼ כפית של פלפל צילי טחון
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1, שוטפים היטב וקוצצים את גבעולי המנגולד
2. בסיר עם מים רותחים מכניסים את המנגולד ל כ5 דקות בישול ומיד מסננים אותם ושוטפים עם מים קרים
3. בסיר עם מים רותחים עם 2 כפיות מלח מרתיחים את הלינגוויני לכ 10 דקות או על פי הרשום על גבי האריזה ומסננים היטב
4.במחבת גדולה מחממים שמן זית, מוסיפים את השום הקצוץ. מוסיפים את עלי המנגולד. מפזרים מלח, פלפל צילי, פלפל שחור טחון. ומטגנים יחדיו במשך 5 דקות.
5.מוסיפים את החלב ומערבבים. ומבשלים כמה דקות.
6.מוסיפים הלינגוויני ומעליה את רוטב המנגולד מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה 1 כף שמן זית. מערבבים במשך כמה דקות ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון