חיפוש


פסטה מוקפצת בשום, עגבניות מיובשות וזיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עגבניות מיובשות מכילות ריכוז גבוה של פלבנואיד בשם ליקופן הנמצא brכמונע סרטן ‏בבלוטת הערמונית.
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פסטה מחיטת דורום
‏6 שיני שום כתושות‏
חצי כוס עגבניות מיובשות חתוכות גס
רבע כוס זיתים שחורים ללא צבע מאכל
‏3 כפות שמן זית‏
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בסיר, או מחבת עמוקה, מחממים ‏את השמן ומקפיצים את שני השום. כששני השום קבלו גוון זהוב מוסיפים את הפסטה ‏המסוננת וממשיכים לחמם תוך כדי ערבוב 5-10 דקות. מוסיפים את העגבניות, ‏מערבבים עוד דקה-שתיים, מורידים מהאש, מוסיפים את הזיתים, מתבלים במלח ופלפל ‏לפי הטעם ומערבבים.‏
מגיש: amitsur
מקור: טבע הרפוי מאגר מתכונים
שתף את המתכון