חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה עם פרושוטו פטריות ופרמזן
Votes: 1
דירוג: 4
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת פסטה איטלקית עסיסית המשלבת בשר, ירקות ושמנת, לארוחה שחייבים לנוח אחריה... 🙂
פסטה עם פרושוטו פטריות ופרמזן
Votes: 1
דירוג: 4
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת פסטה איטלקית עסיסית המשלבת בשר, ירקות ושמנת, לארוחה שחייבים לנוח אחריה... 🙂
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' פסטה "פרפאלה" או "פוזילי"
200 גר' פרושוטו
4 קישואים
1 חב' פטריות שמפיניון טריות
1 בצל גדול
2 שיני שום קצוצות
1/2 כוס יין לבן
1 כוס קרם פרש (אפשרי גם 1 חבילת שמנת לבישול)
120 גר' גבינת פרמזן מגוררת
20 גר' חמאה
מעט שמן זית
פלפל שחור גרוס
חופן עלי בזיליקום טריים
אופן ההכנה
חותכים את הפרושוטו לרצועות ארוכות.
חותכים את הפטריות לפרוסות דקות.
חותכים את הבצל לטבעות דקות.
חותכים את הקישואים לגפרורים ארוכים.
מבשלים את הפסטה כמעט עד לדרגת אל-דנטה (דקה פחות), ובאותו זמן מכינים את התבשיל:
בסיר כבד על אש גבוהה ממיסים את החמאה עם מעט שמן זית. מוסיפים את הבצל והשום, מקפיצים דקה, ואז מוסיפים את הפטריות והקישואים. מטגנים 2 דקות נוספות, לתחילת הזהבת הירקות. מנמיכים את האש ומוסיפים את הפרושוטו. מטגנים תוך ערבוב 2 דקות. מגבירים את האש ומוסיפים את היין הלבן - מטגנים דקה לצמצום הנוזל.
מנמיכים מעט את האש ומוסיפים את הקרם-פרש. מערבבים במשך 2-3 דקות נוספות. מוסיפים את הפרמזן המגוררת ומתבלים בפלפל שחור גרוס טרי. (מומלץ לא להוסיף מלח בגלל הגבינה והפרושוטו שמלוחים מטבעם).
את הפסטה (שהספקנו בינתיים לבשל) מוסיפים לתוך הסיר, ומערבבים היטב עם כל המרכיבים. מבשלים ביחד דקה-שתיים ומסירים מהאש.
מגישים בקערות אישיות, בקישוט עלי הבזיליקום. בתיאבון!
מגיש: Coolmood
מקור:
שתף את המתכון