חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה פנה עם כבד עוף ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה ביותר,הסוד הוא באיכות ציר הבשר והיין.יש להשתמש וציר בשר ביתי br או כתחליף אפשר להשתמש וציר בשר של חברת "קנוור"(knor) שהוא מעולה. br br br br br
פסטה פנה עם כבד עוף ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה ביותר,הסוד הוא באיכות ציר הבשר והיין.יש להשתמש וציר בשר ביתי br או כתחליף אפשר להשתמש וציר בשר של חברת "קנוור"(knor) שהוא מעולה. br br br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
כוס ציר בשר
כוס יין אדום מרלו
שן שום קצוצה
חבילת פטריות קצוצות
1/2 ק"ג כבד עוף נקי פרוס לחתיכות קטנות
1/2 ק"ג פסטה "פנה"
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס שמן זית
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
יוצקים את את היין ואת ציר הבשר לסיר, מוסיפים מעט פלפל שחור ומצמצמים לחצי על ידי בישול איטי.במחבת גדולה, בעלת דפנות גבוהים, מטגנים קלות את הפטריות ומיד מוסיפים את השום (אין להוסיף מלח בשלב זה של הבישול כי זה מוציא את המים מהפטריות) ומטגנים כ 2 דקות. מוסיפים את כבד העוף ,פלפל שחור ומלח, ומטגנים כ 2 דקות עד שהכבדים עשויים מבחוץ, אך עדיין רכים מבפנים. בשלב זה מוסיפים את הציר המצומצם (כוס ציר)ומבשלים כ 3 דקות נוספים. טועמים ומטבלים לפי הצורך.מוסיפים למחבת את הפסטה שבושלה בדרגה "אל דנטה",מערבבים קלות ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
בתיאבון
מגיש: mario
מקור: איטליה
שתף את המתכון