הוראות הכנה
מרכיבים
כוס ציר בשר
כוס יין אדום מרלו
שן שום קצוצה
חבילת פטריות קצוצות
1/2 ק"ג כבד עוף נקי פרוס לחתיכות קטנות
1/2 ק"ג פסטה "פנה"
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס שמן זית
פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה
יוצקים את את היין ואת ציר הבשר לסיר, מוסיפים מעט פלפל שחור ומצמצמים לחצי על ידי בישול איטי.במחבת גדולה, בעלת דפנות גבוהים, מטגנים קלות את הפטריות ומיד מוסיפים את השום (אין להוסיף מלח בשלב זה של הבישול כי זה מוציא את המים מהפטריות) ומטגנים כ 2 דקות. מוסיפים את כבד העוף ,פלפל שחור ומלח, ומטגנים כ 2 דקות עד שהכבדים עשויים מבחוץ, אך עדיין רכים מבפנים. בשלב זה מוסיפים את הציר המצומצם (כוס ציר)ומבשלים כ 3 דקות נוספים. טועמים ומטבלים לפי הצורך.מוסיפים למחבת את הפסטה שבושלה בדרגה "אל דנטה",מערבבים קלות ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
בתיאבון
מגיש:
מקור: איטליה
שתף את המתכון