הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' רביולי טרי ממולא גבינת עיזים או ריקוטה.
1. סלסלה עגבניות שרי או תמר
1. בצל קצוץ דק מאוד
6-7 שיני שום חתוכות גס
שמן זית לטיגון
מעט גבינה מסוג "יובלים" או "גורגונזולה איטלקית"
בזיליקום טרי קרוע ביד
מלח, פלפל שחור גרוס, מעט סוכר
יין אדום יבש
שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מאדים את הבצל בשמן הזית על אש קטנה עד לשקיפות, מוסיפים את השום ומאדים עוד מספר דקות.
מוסיפים את העגבניות כשהן חתוכות לחצי ומגבירים לאש בינונית.
מבשלים-מטגנים מספר דקות עד שרוב הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את היין ומצמצמים.
מתבלים במלח,פלפל וסוכר, מוסיפים את השמנת למידת צבע ורוד של הרוטב.
מוסיפים מעט גבינה כחולה (כמה מסריחה-ככה טובה).
מבשלים עד שהרוטב מסמיך, מכבים את האש.
מוסיפים את הבזיליקום, מוסיפים את הפסטה מהסיר למחבת ומערבבים-מקפיצים שתי דקות ומגישים.
ניתן להוסיף פטרוזיליה מסולסלת להגשה.
טוב ליד סלט לבבות אנדיב טרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון