הוראות הכנה
מרכיבים
פסטרמה הודו פיקנטית
חומרים
חצי חזה הודו נקבה(בערך 1.2 קג)
מלח , פלפל שחור גרוס עדין
פפריקה חריפה/מתוקה
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
כף חרדל דיז'ון , כף דבש
רבעי שיני שום טריות (אופציה)
1 כוס יין לבן
לסיר עצמו - 8 כדורי אלומיניום בגודל פינג פונג
אופן ההכנה
אופן הכנה
בעזרת סכין חדה, מחוררים חורים בחזה הודו משני צדדיו. נועצים בחורים רבעים של שיני שום.
מורחים את החזה במלח , פפריקה חריפה (או מתוקה) ומצפים אותו בפלפל שחור גרוס עדין. מערבבים בקערית את הצ'ילי, החרדל והדבש ומורחים את החזה משני צדדיו ברוטב. עוטפים בנילון ושמים במקרר ליממה או שתיים.
בישול
1.סיר בישול איטי מפזרים בתחתיתו את כדורי נייר האלמונים באופן שווה
מעל מניחים את חזה ההודו מוסיפים את כוס היין הלבן וסוגרים את המכסה
2. מפעילים את הסיר לטמפרטורה גבוהה למשך 6 שעות
*רצוי לאחר 3 שעות לפתוח ועם כף להרטיב את ההודו ברוטב
בגמר הבישול מוציאים לרשת לחצי שעה לפחות ואז לחתוך לפרוסות דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון