הוראות הכנה
מרכיבים
1-שקית פראפלה {אני מעדיפה אסם}
1-בצל קצוץ
1-שן שום קצוץ
6-כפות שמן זית
קורט -מלח
1/4-כפית פלפל שחור טחון
1/2-כפית פפריקה מתוקה
קורט- אורגנו יבש
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה בישול רגיל בתוספת מלח{לפי הוראות היצרן} ולסנן.
לצקת שמן בווק מחומם ולטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום והפסטה..להנמיך את האש,להוסיף את התבלינים ולהקפיץ 2-דקות נוספות.
הערה..לפני הוספת מלח לטעום{הפסטה מבושלת כבר במלח}.
תוספת טעימה לכל מנת בשר/עוף.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון