הוראות הכנה
מרכיבים
8 יחידות פרגיות,סטקים,
21 כוס רוטב סויה,
21 כוס רוטב צילי מתוק,
4 כפות דבש,
כף ממרח ג'נג'ר,
כף שמן סומסום,
כף ממרח שום,
כף ממרח צילי
41 כפית פפריקה חריפה,
4 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
מניחים את הפרגיות בקערה, מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
מקררים במקרר למשך 3 שעות.
מחממים שמן במחבת ומטגנים כ 3 דקות מכל צד.
מגישים לצד אורז, צ'יפס, פירה,
בתאבון ,
אלי גרשון...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון