חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרגית בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום הייתי מבקשת לקבל מתכון לפרגיות בתנור שהרוטב יהיה אכיל גם לילדים קטנים תודה מראש אילנית ושבת שלום
פרגית בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום הייתי מבקשת לקבל מתכון לפרגיות בתנור שהרוטב יהיה אכיל גם לילדים קטנים תודה מראש אילנית ושבת שלום
הוראות הכנה
מרכיבים
8 סטייק פרגית
1 בצל גדול קצוץ
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף רסק עגבניות
1 שן שום קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
שמן לטיגון
מלח ופלפל
מעט מים
אופן ההכנה
מניחים את הפרגיות בנייר כסף (אחד לכל פרגית), לא סוגרים, ממליחים ומפלפלים ומניחים בצד. בסיר קטן מחממים את השמן. מטגנים קלות את הבצל והשום. מוסיפים את אבקת המרק, העגבניה, רסק העגבניות ומעט מים. מבשלים כעשר דקות עד רבע שעה ליצירת רוטב סמיך במקצת.
יוצקים על כל פרגית שתי כפות מהרוטב ומעט פטרוזיליה קצוצה מלמעלה. סוגרים את נייר הכסף ומכניסים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות. מוציאים לאחר כחצי שעה.
ניתן להגיש בצלחת עם תוספת אורז, פסטה או פירה. ניתן להוציא את הפרגית מהרוטה ולאכול בפיתה.
בתאבון.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון