הוראות הכנה
מרכיבים
8 סטייק פרגית
1 בצל גדול קצוץ
1 עגבניה חתוכה לקוביות
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף רסק עגבניות
1 שן שום קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
שמן לטיגון
מלח ופלפל
מעט מים
אופן ההכנה
מניחים את הפרגיות בנייר כסף (אחד לכל פרגית), לא סוגרים, ממליחים ומפלפלים ומניחים בצד. בסיר קטן מחממים את השמן. מטגנים קלות את הבצל והשום. מוסיפים את אבקת המרק, העגבניה, רסק העגבניות ומעט מים. מבשלים כעשר דקות עד רבע שעה ליצירת רוטב סמיך במקצת.
יוצקים על כל פרגית שתי כפות מהרוטב ומעט פטרוזיליה קצוצה מלמעלה. סוגרים את נייר הכסף ומכניסים לתנור שחומם מראש למאתיים מעלות. מוציאים לאחר כחצי שעה.
ניתן להגיש בצלחת עם תוספת אורז, פסטה או פירה. ניתן להוציא את הפרגית מהרוטה ולאכול בפיתה.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון