הוראות הכנה
מרכיבים
1 לחמניה ארוכה או ¼ ככר לחם לבן טרי
1 כף גדושה אריסה (רסק פלפלים תוניסאי)
סלט גזר מבושל חריף או סלט דלעת פיקנטי
1 לימון כבוש קטן,חתוך לקוביות
1 תפוח אדמה קטן מבושל, קלוף וחתוך לקוביות
1 ביצה קשה חתוכה לקוביות
מעט זיתים שחורים או ירוקים
4 כפות גדושות טונה משומרת בשמן ומסוננת
1 פלפלון חריף כבוש
אופן ההכנה
חוצים את הלחמניה או מוציאים את התוכן הרך מ- ¼ ככר לחם לבן.
מורחים את הלחם או הלחמניה באריסה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומגישים .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון