חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פרפה חלבה עם שוקולד בציפוי דבש ופיסטוק חלבי- להכנה ב 5 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרפה חלבה עם שוקולד בציפוי דבש ופיסטוק חלבי- להכנה ב 5 דקות brקל להכנה זריז וטעים עד כדי כאב
פרפה חלבה עם שוקולד בציפוי דבש ופיסטוק חלבי- להכנה ב 5 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פרפה חלבה עם שוקולד בציפוי דבש ופיסטוק חלבי- להכנה ב 5 דקות brקל להכנה זריז וטעים עד כדי כאב
הוראות הכנה
מרכיבים
100 ג"ר דבש
100 ג"ר פיסטוק חלבי קצוץ
500 ג"ר חלבה פשוטה
50 ג"ר שוקולד ציפס
1 מיכל 250 מל"ל שמנת מתוקה
1 תבנית אלומינים לאינגליש קייק
או 4 כוסות שמפניה
אופן ההכנה
1. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנילון נצמד (שהניילון ישפך גם החוצה עד לתחתית התבנית)
2. בשקית קוצצים גס את פיסטוק החלבי או אגוזי פקאן ומפזרים על תחתית התבנית
3. שופכים מעל את הדבש ומכניסים לשעה למקפיא.
4. בבלנדר מוט מכניסים את החלבה וקוצצים עד למחית חלקה מוסיפם את השמנת נמתוקה
וממשיכים להקציף עד למצב של בלילה אוורירית. מוסיפים את השוקולד ציפס ומערבבים
ידנית
5. שופכים לתוך תבנית האינגליש קייק מעל הדבש שקפא
6. מכניסים למקרר ל 3-4 שעות עד שהפרפה קפוא
7 הופכים על צלחת הגשה מסירים את הניילון וחותכים לפרוסות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון