הוראות הכנה
מרכיבים
100 ג"ר דבש
100 ג"ר פיסטוק חלבי קצוץ
500 ג"ר חלבה פשוטה
50 ג"ר שוקולד ציפס
1 מיכל 250 מל"ל שמנת מתוקה
1 תבנית אלומינים לאינגליש קייק
או 4 כוסות שמפניה
אופן ההכנה
1. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנילון נצמד (שהניילון ישפך גם החוצה עד לתחתית התבנית)
2. בשקית קוצצים גס את פיסטוק החלבי או אגוזי פקאן ומפזרים על תחתית התבנית
3. שופכים מעל את הדבש ומכניסים לשעה למקפיא.
4. בבלנדר מוט מכניסים את החלבה וקוצצים עד למחית חלקה מוסיפם את השמנת נמתוקה
וממשיכים להקציף עד למצב של בלילה אוורירית. מוסיפים את השוקולד ציפס ומערבבים
ידנית
5. שופכים לתוך תבנית האינגליש קייק מעל הדבש שקפא
6. מכניסים למקרר ל 3-4 שעות עד שהפרפה קפוא
7 הופכים על צלחת הגשה מסירים את הניילון וחותכים לפרוסות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון