הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית ארוכה 30 ס"מ
3 חלמונים
1 ביצה
50 גרם סוכר
קורט מלח
100 גרם ריבת חלב
2 מיכלי שמנת מתוקה
אופן ההכנה
מקציפים את החלמונים, ביצה, סוכר ומלח על גבי קערה עם אדים על להבה נמוכה עד להמסת הסוכר. מסירים מהאש ומקציפים עד לקירור. מוסיפים את ריבת החלב וממשיכים להקציף.
מקציפים את השמנת לקצפת יציבה ובתנועות קיפול ובליעים את הקצפת לתערובת ריבת החלב.
יוצקים לתבנית מכסים בניילון נמצמד ומקפיאים לפחות 12 שעות.
מגישים קפוא.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון