חיפוש


פשדיטת כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

br br פשדיטה קלה להכנה אפשר לאכול אותה כמנה עיקרית הכנתי אותה פעמים רבות ופשוט br מנה נהדרת וטעימה מאוד. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם איטריות בצורה של צינור ארוך (אפשר כל צורה)
חצי קילו כבד עוף
4 ביצים
5 בצלים
4 כפות קמח
כף מחוקה מלח (מי שרוצה שיוסיף לפי טעמו האישי)
2 כפיות פילפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
את האיטריות מבשלים ללא מלח ומסננים
מטגנים את הבצל בשמן עד השחמה ומוסיפים את הכבד שחתוך לחתיכות קטנות ומטגנים לא הרבה.
לוקחים קערה שמים את האיטריות את הכבד עם השמן והבצל מוסיפים 4 ביצים 4 כפות קמח
כף מחוקה מלח ופלפל שחור מעבירים לתבנית אפיה ואופים.
בתאבון
מטובה
מגיש: kanert
מקור:
שתף את המתכון