הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר טחון
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות קטנות
3 עגבניות חתוכות לקוביות
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
לטגן במעט שמן 1 בצל עד להזהבה
להוסיף את הבשר טחון ולמעוך עם מזלג עד לשינוי צבע
לתבל במלח ופלפל
בסיר אחר לטגן
1 בצל
תפ"א
עגבניות
לתבל במלח ופלפל ולאדות כ-20 דקות
בתבנית לשטח ½ מכמות התפ"א
את הבשר טחון
ולבסוף שכבה של תפ"א
לאפות בתנור בחום בינוני עד להשחמה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון