חיפוש


פשטידה מרוקאית-"אל מחמר"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להכין את הפשטידה הזו כמנה בשרית . brלהוסיף למחית חזה עוף חתוך לקוביות קטנות אך יש לטגנם עם מעט שמן ואז להוסיף למחית.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
1 קופסאת שימורים אפונה וגזר
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
6 ביצים טריות
כף אבקת מרק עוף אמיתי
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית כרכום
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי האדמה עד להתרככותם.שמים את תפוחי האדמה בקערה ומועכים למחית,
מסננים את האפונה והגזר מהמים ומוסיפים למחית, מוסיפים את התבלינים, הפטרוזליה והביצים ומערבבים היטב. את העיסה מעבירים לתבנית פיירקס עגולה משומנת היטב ואופים בתנור בחום בינוני למשך כ- 40 דקות.
הפשטידה מוכנה , כשמכניסים קיסם לאמצע הפשטידה והוא יוצא יבש.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון