הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
שקית פטריות מיובשות ( פורצ'יני)
3 ביצים
1 בצל יבש פרוס
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילת כוסברה קצוצה
2 כוסות אטריות שטוחות
100 גרם גבינה מלוחה
פירורי גבינת פורמז'ן לקישוט
2 כוסות מים רתוחים
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
ההכנה
להשרות את הפטריות במים הרותחים כ 15 דקות ולשים בקערה את הפטריות ללא המים
במי הפטריות לבשל את האטריות כ15 דקות ,
להוסיף לקערה את הבצל, הפטרוזיליה, הכוסברה, הביצים, האטריות, הגבינה המלוחה,
הפלפל השחור, יחד עם הפטריות,
לערבב היטב את כל החומרים,
להעביר למחבת עם מעט שמן ולטגן עד לקבלת גוון זהוב,
להפוך, לפזר את הפורמז'ן ולטגן צד שני עד קבלת גוון זהוב,
לחלק לשמיניות , להגיש חם,
בתאבון ,
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון