חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידות כרשה מנצחת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידות כרשה מנצחת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
2 כרשות
2 בצלים יבשים חתוכים לפרוסות
3 כפות קמח
4 ביצים
150 גרם גבינת אמנטל מגוררת
150 גרם גבינת גרוייר מגוררת
11/2גביעי גבינת קוטג' 3% או 5% שומן
1/2 מיכל שמנת לבישול
2 בצלים יבשים קצוצים ומטוגנים
1/4כוס זיתים ירוקים מגולענים קצוצים או זיתים שחורים
עלי בזיליקום מ 3 גבעולים קצוצים (1 כף )
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
תיבלון - זעתר או אורגנו או כלום.
אופן ההכנה
ההכנה:
1.פורסים את הכרישות ושוטפים היטב. ומסננים.
2.מערבבים היטב עם שאר החומרים ויוצקים לתבנית משומנת חסינת חום בקוטר 26 ס"מ.
3.אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-35 דקות.
4.הפשטידה תופחת יפה. רצוי להשאיר אותה בתום האפייה בתנור ולצננה בתוכו - כך היא תקבל גוון שחום ונאה במיוחד.
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אישי
שתף את המתכון