חיפוש


פשטידת איטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להשתמש באיטריות Pappardelle (פפרדלה) של Barilla. האיטריות הם מקמח סמולינה מחיטת דורום.
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת איטריות ביצים רחבות
1 גביע קוטג'
1 גביע שמנת חמוצה
חצי כוס חלב
3 ביצים
50 גר' חמאה
150 גר' גבינת עמק מגורדת
30 גר' קשקבל מגורר
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לבשל את האיטריות 5 דק'
לשטוף ולסנן.
להעביר לקערה גדולה.
להוסיף את המצרכים ,למעט הקשקבל והחמאה.
לערבב היטב.
לשמן תבנית 30X20 ס"מ.
להעביר את התערובת לתבנית המשומנת.
לפזר למעלה את גבינת הקשקבל, ולפזר את החמאה בחתיכות.
לאפות בחום של 180°c עד להזהבה (כ-½ שעה).
מגיש: yafa
מקור: עצמי
שתף את המתכון