הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' בצק עלים
2 חצילים
2 שמנת חמוצה
3 כפות אבקת מרק פטריות
100 גר' גבינה צהובה מגורדת
2 שמנת חמוצה
לרוטב:
2 ביצים
1 שמנת חמוצה
אופן ההכנה
לקלף חצילים,לחתוך לקוביות קטנות ולהרתיח במי מלח 5 דק' (עד שהחצילים נעשים שקופים)
לסנן היטב ולהוסיף:
שמנת חמוצה,אבקת מרק פטריות.
לרדד את בצק העלים ולשטח על תבנית פיירקס משומנת
תערובת החצילים
לפזר את הגבינה המגורדת
לטרוף ביצים +1 שמנת חמוצה ולשפוך מעל הגבינה
לאפות בחום 180 מעלות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון