הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
3 כוס קמח
1 כוס אשל
1 ביצה
100 גר' מרגרינה
למילוי:
2 בצלים גדולים חתוכים
2 קופ' טונה
2 שמנת חמוצה
4 ביצים
300 גר' גבינה צהובה מגורדת
1 כפית מלח
3 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
1. להכין בצק מהחומרים לבצק-לשים כשעתיים במקרר.
2. לרדד עלה ולשטח בתבנית פאי מס' 26.
3. לאפות את הבצק כ-10 דק' .
4. לטגן את הבצל ולצנן.
5. להוסיף את יתר המרכיבים למלית.
6. לאפות כחצי שעה בחום בינוני.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון