חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת ירקות בהכנה מהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה פשוטה ומהירת הכנה.
פשטידת ירקות בהכנה מהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה פשוטה ומהירת הכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית (800 גרם) לקט ירקות (כפרי, נורמנדי) מוקפא.
500 גרם גבינה לבנה למריחה
3 ביצים
2 כפות קמח
מלח, פלפל, עשבי תיבול לפי הטעם.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה לחום בינוני (180 מ"צ).
משמנים קלות תבנית מלבנית (20X30 ס"מ). מבשלים את הירקות במי מלח או במיקרוגל, עד שמתרככים מעט. מסננים ומעבירים לקערה. מוסיפים את הגבינה, הביצים ,הקמח והתבלינים ומערבבים היטב. (אפשר לפזר מעט פתיתי פרמזן מלמעלה)
מעבירים לתבנית ואופים כ-40 דקות או עד שמזהיב.
מגיש: amitsur
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון