הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית (800 גרם) לקט ירקות (כפרי, נורמנדי) מוקפא.
500 גרם גבינה לבנה למריחה
3 ביצים
2 כפות קמח
מלח, פלפל, עשבי תיבול לפי הטעם.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה לחום בינוני (180 מ"צ).
משמנים קלות תבנית מלבנית (20X30 ס"מ). מבשלים את הירקות במי מלח או במיקרוגל, עד שמתרככים מעט. מסננים ומעבירים לקערה. מוסיפים את הגבינה, הביצים ,הקמח והתבלינים ומערבבים היטב. (אפשר לפזר מעט פתיתי פרמזן מלמעלה)
מעבירים לתבנית ואופים כ-40 דקות או עד שמזהיב.
מגיש:
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון