הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת בצק עלים
4 כרישות
1 שן שום קצוצה
100 גר' פטריות
30 גר' חמאה
1 שמנת מתוקה
3 ביצים
4 כפות גבינת פרמזן מגורדת
מלח+פלפל
אופן ההכנה
1. לטגן כרישה בחמאה להוסיף את השום עד שהכרישה מרוככת.
2. להוסיף את הפטריות ולטגן עוד כמה דק'.
3. להוסיף שמנת מתוקה+ביצים+תבלינים.
4. לרדד עלה מהבצק,להניח בתבנית אפיה ולאפות 10 דק'.
5. לפזר את תערובת הכרישה מעל הבצק האפוי.
6. לפזר את הגבינה למעלה
7. לאפות 45 דק'
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון