הוראות הכנה
מרכיבים
כ- 8 פרוסות חלה
2 סלסילות של פטריות טריות פרוסות
100 גרם חמאה
1-2 כפות אבקת מרק בצל
2 ביצים
2 שמנת מתוקה
מלח, פילפל
פרמיזן מגורד
אופן ההכנה
1. מרפדים תבנית פירקס בפרוסות חלה ישנה (בת יום)
2. ממיסים 50 גרם חמאה ומטפטפים על הפרוסות.
3. ביתר החמאה מטגנים מעט את הפטריות מפזרים מעל הפרוסות באופן שווה.
4. מערבבים בקערה את השמנת, הביצים, מלח, פלפל, אבקת מרק, ושופכים מעל.
5. מפזרים פרמיזן כמה שאוהבים ומכניסים לתנור מחומם 180 מעלות בערך 40 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון