חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני רוצה לדעת איך מכינים פשטידת פטריות
פשטידת פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני רוצה לדעת איך מכינים פשטידת פטריות
הוראות הכנה
מרכיבים
3 גביעי שמנת חמוצה
200 גר גולדבנד
350 גר קמח תופח
200 גר גבינה צהובה מגוררת
2 ביצים
1 כוס חלב
1 קופסה פיטריות חתוכות
1 שקית רוטב שמפניות של אוסם וא קנור
פלפל שחור לפי הטעם (לא חובה)
1/4 כפית מחוקה אגוז מוסקט מגורד (לא חובה)
מלח
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות.
לעשות בצק מקמח, מרגרינה רכה, גביע שמנת וקורט מלח . לפזר על תחתית משומנת היטב של פיירקס בגודל 20*30 ולהדק.
בסיר קטן לחמם את החלב עם אבקת רוטב פיטריות, פלפל שחור ואגוז מוסקט לערבב עד שהבלילה ללא גושים, להוסיף לבלילה את הפיטריות המסוננות ללא נוזלים. לתת רתיחה קלה של דקה ולהוריד מהאש.
לערבב לתוך תערובת 2 ביצים אחד אחרי שניה ומחצית מכמות הגבינה (100 גר).
לשפוך את התערובת על התחתית ולאפות כ-25 דקות.
לערבב היטב 2 גביעיי שמנת חמוצה הנותרים עם מחצית השניה של גבינה צהובה(100 גר)
ולשפוך על הפשטידה החצי אפויה ולהמשיך לאפות כ-40 דקות או עד שפני הפשטידה מזהיב יפה.
מגיש: טניה
מקור: טניה
שתף את המתכון