הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
2 בצלים בינוניים פרוסים
½ חבילה פטרוזיליה קצוצה
½ חבילה שמיר קצוץ
½ חבילה כוסברה קצוצה
1 חבילה עירית קצוצה
2 כפות קמח תופח
3 ביצים
½ כפית אגוז מוסקט מגורד
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
1 גביע שמנת חמוצה
מעט שמן לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן במחבת. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שנהיה זהוב. מוסיפים את השמנת החמוצה, מעט מלח ופלפל ואת אגוז המוסקט. מבשלים כך עד שנעלמים כל הנוזלים, מכבים את האש ומצננים עד להגעה לטמפרטורת החדר. מעבירים לקערה יחד עם שאר החומרים ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית פאי בקוטר 24 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-189 מעלות למשך כ-40 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון