חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פטריות, בצל וירק, המון ירק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת פטריות, בצל וירק, המון ירק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
2 בצלים בינוניים פרוסים
½ חבילה פטרוזיליה קצוצה
½ חבילה שמיר קצוץ
½ חבילה כוסברה קצוצה
1 חבילה עירית קצוצה
2 כפות קמח תופח
3 ביצים
½ כפית אגוז מוסקט מגורד
50 גרם גבינה צהובה מגוררת
1 גביע שמנת חמוצה
מעט שמן לטיגון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן במחבת. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שנהיה זהוב. מוסיפים את השמנת החמוצה, מעט מלח ופלפל ואת אגוז המוסקט. מבשלים כך עד שנעלמים כל הנוזלים, מכבים את האש ומצננים עד להגעה לטמפרטורת החדר. מעבירים לקערה יחד עם שאר החומרים ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית פאי בקוטר 24 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-189 מעלות למשך כ-40 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון