חיפוש


פשטידת תירס עם פטריות מוקפצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קוטג'
1 גבינה לבנה 9% (250 גר')
1 גביע שמנת חמוצה
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
5 כפות קמח
2 כפיות פירורי לחם
3 ביצים
מלח ופלפל לפי הטעם
40 גר' חמאה
2 כפות מיונז
1 בצל
1 קופסת פטריות (שימורים)
1 קופסה קטנה גרעיני תירס (שימורים – לסנן)
1 כף אבקת פטריות
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-150 מ"צ.
מטגנים את הבצל עד להזהבה עם כ – 40 גר' חמאה כ – 8 דקות (לערך)
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד כ – 4 דקות מוסיפים קורט מלח וקורט פלפל, לאחר מכן מצננים את הפטריות והבצל כ 5 דקות.
לוקחים את כל המצרכים ומערבבים בקערה, מוסיפים את הפטריות עם הבצל והתירס המסונן.
משמנים תבנית ומכניסים לתנור ואופים ב - 150 מ"צ כ – 45 דקות.
לכבות את התנור ולהשאיר לעוד 10 דקות בתנור.
(ניתן לשלב עם ירקות אחרים לפי הטעם כמו: כרובית, ברוקולי וכו').
מגיש: קיבי
מקור:
שתף את המתכון