חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תפוחי אדמה - קרטופלניק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת תפוחי אדמה מדהימה מספר המתכונים של אמא של מלכי brhttps://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1294317
פשטידת תפוחי אדמה - קרטופלניק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת תפוחי אדמה מדהימה מספר המתכונים של אמא של מלכי brhttps://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1294317
הוראות הכנה
מרכיבים
1 וחצי כף שמרים יבשים
1/4 כוס מים פושרים
1/2 כוס קמח
1.5 ק"ג תפוחי אדמה
3 ביצים
9 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1.מערבבים בקערה קטנה, שמרים יבשים, ומים פושרים
מוסיפים את הקמח, ערבוב קטן, ומכסים במגבת ומניחים בצד לתפיחה למשך חצי שעה.
2.מקלפים את התפוחי האדמה, ומגרדים במגרדת בינונית הכי קל ומהיר לתת למעבד המזון
לעשות את העבודה. סוחטים את המים (חצי סחיטה שקצת ישארו)
3.מחממים תנור ל 220 מעלות.
4.בקערה מערבבים יחדיו את כל חומרי הפשטידה והתבלינים
5.משמנים היטב תבנית אפיה (עדיף תבנית גדולה של תנור האפייה ולא תבנית פיירקס)
במרגרינה ומעליה לצקת 3 כפות שמן.
6.לצקת לתבנית את הבלילה, לשטח ולהדק עם כף היד (הפשטידה לא צריכה לצאת עבה)
ומעל בעזרת כף לפזר 3 כפות שמן.
7.מכניסים לתנור שחומם מראש לשעה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מלכה https://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1294317
שתף את המתכון