הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל מגורד
חצי חבילה פטרוזליה
4 תפוח אדמה מבושלים במי מלח
5 ביצים
2 שיני שום קצוצים
מלח, פלפל,
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד לשקיפות ולהוסיף את השום + הפטרוזליה למשך 5 דקות לערבב
לגרד את התפו"ח האדמה
לשים את כל החומרים בקערה לערבב היטב
לשמן תבנית עגולה בשמן ולחמם בתנור עד שהשמן ממש חם
למזוג את כל התכולה לתוך התבנית להכניס לתנור ל-15 דקות
או עד להזהבה , לבדוק אם קיסם שהכל אפוי
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון