חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פתיתים עם ירקות וסויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עשיר בירקות ומתאים גם לצימחונים
פתיתים עם ירקות וסויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עשיר בירקות ומתאים גם לצימחונים
הוראות הכנה
מרכיבים
ח"ב פתיתים .
6 יחידות של פטריות טריות.
שלושה גזרים .
גמבה 1-וחצי יחידות (אפשר- במבחר גוונים)
שליש כוס שמן זית .
כף אבקת מרק פטריות .
כף גדושה שומשום.פלפל שחור .
גי'נג'ר.
צ'ילי גרוס (או חצי צ'ילי טרי קצוץ דק) .
2כפות סוייה .חצי צרור של בצל ירוק
כוס עלי כוסברה קצוצים.חצי קוביית סוייה טבעית .
אופן ההכנה
לחתוך את כל הירקות לרצועות ולהקפיץ כמו באוכל סיני ובסוף גם את השומשום להשאיר בצד. את התבלינים +2 כפות שמן לערבב היטב עם רוטב סוייה וקוביות של הסוייה החתוכות להשרות בקערה ל10- דקות. בסיר רחב לשים מעט שמן לטגן קלות את הפתיתים לשים 4-וחצי כוסות מים רותחים אבקת מרק ומעט מלח ולבשל 5-7 דקות .בינתיים לצלות על מחבט פסים את הסוייה שהשרנו עד לגוון צלוי .לתוך קערת הגשה לשים את כל הירקות המוקפצים .להוסיף מעל את רוטב השריה של הסוייה ולערבב . הפתיתים להגיש בפלטה ומעל לפזר את הירקות המוקפצים וקוביות סוייה השומשום ועלי הכוסברה. בהצלחה ובתאבון titi
מגיש: titi
מקור:
שתף את המתכון