חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צאטני/קונפיטורה מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צאטני מדהים כתוספת על כבדים או על עוף
צאטני/קונפיטורה מנגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צאטני מדהים כתוספת על כבדים או על עוף
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות סוכר
1 כוס חומץ לבן מזוקקים
6 כוסות מנגו (4 עד 5), קלופים וחתוכים לחתיכות 1.5 ס"מ
1 בצל בינוני קצוץ (בערך 1 כוס)
1/2 כוס צימוקים
1 / 4 כוס ג'ינג'ר מגובשת (סוכריות), קצוץ דק
1 שן שום, קצוצה דק
1 כפית זרעי חרדל
1/4 כפית פלפל צ'ילי אדום פתיתים (חם)
אופן ההכנה
1. חוצים את המנגו על קליפתו לשתיים ומוציאים את הגרעין עם סכין חורצים כל מחצית לשתי וערב ברוחב 1.5 ס"מ ומורידים את הריבויים בעזרת סכין לקערה
2. בסיר בינוני מערבבים סוכר וחומץ מביאים לרתיחה, תוך ערבוב עד שהסוכר נמס.
3.מוסיפים את קוביות המנגו ושאר החומרים ומבשלים על אש קטנה ללא מכסה עד שזה הופך למעובה כשעה. בוחשים מדי פעם במהלך הבישול.
4. מעבירים לצנצנת עם סגירה מעוקרת (צנצנת קפה מעוקרת)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון