הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות סוכר
1 כוס חומץ לבן מזוקקים
6 כוסות מנגו (4 עד 5), קלופים וחתוכים לחתיכות 1.5 ס"מ
1 בצל בינוני קצוץ (בערך 1 כוס)
1/2 כוס צימוקים
1 / 4 כוס ג'ינג'ר מגובשת (סוכריות), קצוץ דק
1 שן שום, קצוצה דק
1 כפית זרעי חרדל
1/4 כפית פלפל צ'ילי אדום פתיתים (חם)
אופן ההכנה
1. חוצים את המנגו על קליפתו לשתיים ומוציאים את הגרעין עם סכין חורצים כל מחצית לשתי וערב ברוחב 1.5 ס"מ ומורידים את הריבויים בעזרת סכין לקערה
2. בסיר בינוני מערבבים סוכר וחומץ מביאים לרתיחה, תוך ערבוב עד שהסוכר נמס.
3.מוסיפים את קוביות המנגו ושאר החומרים ומבשלים על אש קטנה ללא מכסה עד שזה הופך למעובה כשעה. בוחשים מדי פעם במהלך הבישול.
4. מעבירים לצנצנת עם סגירה מעוקרת (צנצנת קפה מעוקרת)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון