הוראות הכנה
מרכיבים
קילו וחצי תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
חצי קילו בצל קצוץ דק
2 כוסות צימוקים לבנים ללא חרצנים
כוס וחצי חומץ
2 כוסות סוכר חום
כף גרעיני חרדל כתושים
חצי כפית זנגביל מרוסק דק בפומפיה
חצי כפית פלפל אדום חריף
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים וחמתיחים מכוסה תוך כדי בחישה מדי פעם מעבירים לאש קטנה
וממשיכים לבשל עד צמצום הנוזלים תוך כדי בחישה כדי למנוע חריכת התערובת
ממלאים בצנצנת ומשמרים בקרור
מגיש:
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון