חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'אי טעים טעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הוא של חבר שפינק אותי ביום חורפי בהניחו תרמוס מלא בנוזל חם ומתוק ליד דלת ביתי. br
צ'אי טעים טעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הוא של חבר שפינק אותי ביום חורפי בהניחו תרמוס מלא בנוזל חם ומתוק ליד דלת ביתי. br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות חלב
ציפורן
מעט זנגביל
אגוז מוסקט
מקל וניל (בלי הגרגרים שבו. פשוט לחתוך באמצע המקל ולהוציא בעזרת הסכין)
מקל קינמון
2/3 גרגרי הל
סוכר
2 תיוני תה
* כמויות החומרים הן לפי הטעם האישי. אפשר לטעום בזמן ההכנה ולהוסיף לפי הצורך וההרגשה...
אופן ההכנה
1. להרתיח את החלב בסיר/פינג'אן יחד עם כל החומרים מלבד תיוני התה.
2. להוסיף את התיונים ולבשל על אש קטנה ללא מכסה למשך 3 דקות.
3. להעביר לספל, לעשות "פוווו", להריח וללגום.
מגיש: יערה שיכט
מקור:
שתף את המתכון