חיפוש


צ'אי מסאלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
הכמות היא ל 2 ספלים
כפית ג'ינג'ר
חצי כפית קינמון
קמצוץ פלפל שחור
חצי כפית הל טחון
חצי כפית ציפורן טחונה
2 טיפות מי- ורדים(לא לוותר)
3 כפיות סוכר
כוס וחצי מים חמים
חצי כוס חלב
אופן ההכנה
בפינג'אן מחממים את כל החומרים עד לרתיחה ומערבבים תמיד עד לרתיחה + עוד 2 דקות
בישול מצננים מעט ונותנים לכל מה שצף לשקוע....
מי שרוצה יותר טעם מתקתק מוסיף יותר קינמון+הל ומוריד מהתבלינים האחרים
מעולה למצוננים!!!!!!!!!!!!!
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון