הוראות הכנה
מרכיבים
הכמות היא ל 2 ספלים
כפית ג'ינג'ר
חצי כפית קינמון
קמצוץ פלפל שחור
חצי כפית הל טחון
חצי כפית ציפורן טחונה
2 טיפות מי- ורדים(לא לוותר)
3 כפיות סוכר
כוס וחצי מים חמים
חצי כוס חלב
אופן ההכנה
בפינג'אן מחממים את כל החומרים עד לרתיחה ומערבבים תמיד עד לרתיחה + עוד 2 דקות
בישול מצננים מעט ונותנים לכל מה שצף לשקוע....
מי שרוצה יותר טעם מתקתק מוסיף יותר קינמון+הל ומוריד מהתבלינים האחרים
מעולה למצוננים!!!!!!!!!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון