הוראות הכנה
מרכיבים
6 עגבניות בשלות קצוצות
2 כפות רסק עגבניות
2 בצלים גדולים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
4 כפות מיץ לימון
4 כפות סוכר
1/2 כפית פלפל חריף אדום טחון
6 כפות שמן
1/2 1 כוסות מים
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
מוסיפים את הפלפל החריף ומערבבים היטב.
מןסיפים את העגבניות ןאת רסק העגבניות מנמיכים את האש ומבשלים עןד כ 5 דקות.
מוסיפים את המים ומיץ הלימון הסוכר המלח ופלפל שחור ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ 29 דקות עד שהצ'טני מסמיך.
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון