הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג תפוחי עץ ירוקים קלופים, ללא ליבה וחתוכים לקוביות
500 גרם בצל קצוץ גס
400 גרם צימוקים
400 גרם סוכר חום
1 כוס חומץ בן יין
1 כף זרעי חרדל מעוכים
1.5 כפיות תערובת תבלינים לירקות כבושים (גרגרי חרדל, גרגרי פלפל לבן, גרגרי כוסברה, גרגרי שומר, עלי דפנה ופלפל אנגלי)
חצי כפית פפריקה
חצי כפית זנגביל יבש טחון
אופן ההכנה
מעבירים את כל המצרכים לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על סף רתיחה, ללא מכסה במשך שעתיים. בוחשים לעיתים קרובות. מעבירים לצנצנות סטריליות ושומרים במקום צונן.
מגיש:
מקור: קולינריה אירופה
שתף את המתכון