חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ציפס פוטאטו ברוטב קאייגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ציפס פוטאטו ברוטב קאייגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לציפס פוטאטו
10 תפוחי אדמה
שמן לטיגון
לתערובת הקאייגן:
2 כפיות פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית אורגנו
1 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית אבקת צילי יבש
1 כפית אבקת שום או 1 כפית שום כתוש
1 כפית טימין מיובש
1/2 כפית מלח גס
למיטבל:
4 עגבניות קלופות ומרוסקות
מלח, פלפל שחור גרוס עבה לפי הטעם.
1/2 כפית שום כתוש
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1.רוחצים היטב את תפוחי האדמה
2.מבשלים על קליפתם כ 8 דקות חצי בישול
)ניתן לעשות במיקרו מנקבים עם מזלג את הקליפה
ובכלי פלסטיק מכניסים)ללא מים( למיקרו מכוסה
בכיסוי לא אטום ל 5 דקות בחם מקסימלי(
3.פורסים על קליפתם לשמיניות לאורך
4.מחממים את השמן בסיר עמוק. מטגנים את תפוחי האדמה
בשמן עמוק עד שהם מזהיבים היטב.
5.הכנת רוטב הקאייגן
מערבבים את תערובת הקאייגן בקערה קטנה.
6.מוציאים את תפוחי האדמה המטוגנים מהשמן ומיד
בוזקים עליהם את התערובת.
למיטבל
מגררים את העגבניות הקלופות מוסיפם את הפלפל והשום ומתבלים במלח
ופלפלשחור.
מגישים את הצ'יפס בקערה. ליד את מטבל העגבניות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון