חיפוש


ציפס פוטאטו ברוטב קאייגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים לציפס פוטאטו
10 תפוחי אדמה
שמן לטיגון
לתערובת הקאייגן:
2 כפיות פלפל שחור גרוס עבה
1 כפית אורגנו
1 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית אבקת צילי יבש
1 כפית אבקת שום או 1 כפית שום כתוש
1 כפית טימין מיובש
1/2 כפית מלח גס
למיטבל:
4 עגבניות קלופות ומרוסקות
מלח, פלפל שחור גרוס עבה לפי הטעם.
1/2 כפית שום כתוש
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1.רוחצים היטב את תפוחי האדמה
2.מבשלים על קליפתם כ 8 דקות חצי בישול
)ניתן לעשות במיקרו מנקבים עם מזלג את הקליפה
ובכלי פלסטיק מכניסים)ללא מים( למיקרו מכוסה
בכיסוי לא אטום ל 5 דקות בחם מקסימלי(
3.פורסים על קליפתם לשמיניות לאורך
4.מחממים את השמן בסיר עמוק. מטגנים את תפוחי האדמה
בשמן עמוק עד שהם מזהיבים היטב.
5.הכנת רוטב הקאייגן
מערבבים את תערובת הקאייגן בקערה קטנה.
6.מוציאים את תפוחי האדמה המטוגנים מהשמן ומיד
בוזקים עליהם את התערובת.
למיטבל
מגררים את העגבניות הקלופות מוסיפם את הפלפל והשום ומתבלים במלח
ופלפלשחור.
מגישים את הצ'יפס בקערה. ליד את מטבל העגבניות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון