הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם עוף ללא עצמות
2 כפות מחית זנגוויל
2 כפות מחית שום
½ כפית אבקת פלפל לבן
½ כפית אבקת כמון
½ כפית אגוז מוסקט
½ כפית הל
½ כפית אבקת צ'ילי אדום
½ כפית אבקת כורכום
קורט מלח
1 כף מיץ לימון
50 גרם שמנת פרווה (להוסיף לה כפית זעפרן מושרה במים חמים)
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. לחתוך את העוף ל-18-20 פיסות.
2. לטבול את פיסת העוף בשמן הזית ובמחית השום והזנגוויל.
3. להניח את פיסות העוף בקערה גדולה. להוסיף פלפל, כמון, מוסקט, כורכום, הל ומלח, ולערבב היטב.
4. להוסיף מיץ לימון ואת שמנת הפרווה עם הזעפרן.
5. לערבב היטב ולהשרות במרינדה בין 4-6 שעות.
6. לסדר בשיפודים את פיסות העוף ולצלות בין 10-15 דקות עד להתרככות.
7. לקשט בטבעות בצל וקוסברה טרייה.
מגיש:
מקור: רינה פושקרנה
שתף את המתכון