חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'יקן טיקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'יקן טיקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם עוף ללא עצמות
2 כפות מחית זנגוויל
2 כפות מחית שום
½ כפית אבקת פלפל לבן
½ כפית אבקת כמון
½ כפית אגוז מוסקט
½ כפית הל
½ כפית אבקת צ'ילי אדום
½ כפית אבקת כורכום
קורט מלח
1 כף מיץ לימון
50 גרם שמנת פרווה (להוסיף לה כפית זעפרן מושרה במים חמים)
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. לחתוך את העוף ל-18-20 פיסות.
2. לטבול את פיסת העוף בשמן הזית ובמחית השום והזנגוויל.
3. להניח את פיסות העוף בקערה גדולה. להוסיף פלפל, כמון, מוסקט, כורכום, הל ומלח, ולערבב היטב.
4. להוסיף מיץ לימון ואת שמנת הפרווה עם הזעפרן.
5. לערבב היטב ולהשרות במרינדה בין 4-6 שעות.
6. לסדר בשיפודים את פיסות העוף ולצלות בין 10-15 דקות עד להתרככות.
7. לקשט בטבעות בצל וקוסברה טרייה.
מגיש: gilai
מקור: רינה פושקרנה
שתף את המתכון