חיפוש


צ'ירשי- סלט דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה הסלט שמגישים אצל ד"ר שקשוקה, והוא גם מככב במלית של פריקסה. סלט טריפוליטאי מצויין. brאני מוסיפה לכמות כפולה של המתכון גם תפוח אדמה אחד קטן. פטנט שלמדתי מטריפוליטאית אחת. brטעים יותר ביום למחרת. שומרים בקופסא סגורה במקרר. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 וחצי כוסות דלעת חתוכה לקוביות
3/4 כוסות שמן (תירס)
1 כפית מלח
6 שיני שום כתושות
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה - לפי הטעם
1 כפית קימל טחון
רבע כוס מיים
רבע כוס חומץ הדרים
אופן ההכנה
1. מביאים לרתיחה בסיר את הדלעת+המלח+השמן. מבשלים על אש בינונית כשעה, ואז מועכים בממעך לפירה.
2.מערבבים בקערית קטנה את המיים הפפריקות, הקימל והשום, ומוסיפים למחית הדלעת. מבשלים עוד 5 דקות.
3. מצננים ומוסיפים את החומץ.
מגיש: גן-עדן
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון