הוראות הכנה
מרכיבים
שמן
מלח, פלפל
¾ כוס יין לבן יבש
2 בצלים
2 שיני שום
4 עגבניות
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כף כמון
2 כוסות מרק בשר צח או רגיל
150 גרם פיטריות טריות
בשר מס' 5-8 בכמות שאתם צריכים.
אופן ההכנה
לחמם את השמן בסיר גדול ולהשחים את נתח הבשר מכל הצדדים במשך כ-10 דקות.
מתבלים במלח ופלפל ויוצקים פנימה את היין.
לבשל על להבה גבוהה במשך כ-2 דקות.
קולפים וקוצצים דק את הבצלים ואת השום והפטריות
חולטים, קולפים וקוצצים את העגבניות.
מוסיפים את הירקות לסיר יחד עם הפפריקה, כמון
מכסים היטב ומבשלים במשך כשעתיים מעל להבה נמוכה.
(הופכים את הבשר מידי פעם).
להכניס את הפטריות הטריות לבישול ממש 5-10 דק'
לפני שמוציאים את הבשר ונותנים עוד קצת לרוטב להסמיך
מוציאים את הבשר מהקדירה, מניחים על צלחת הגשה .
להוסיף את הכמות הנוספת של המרק בשר
מכסים ומבשלים במשך כ-15 דקות.
פורסים את הבשר ומגישים את הרוטב בנפרד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון