הוראות הכנה
מרכיבים
נתח פלש פילה
שמן זית
אבקת מרק בצל
שום
פלפל שחור גרוס.
להגשה - רוטב לפי הטעם
אופן ההכנה
למרוח היטב את נתח הבשר בשמן זית , שום כתוש ואבקת מרק בצל.פלפל שחור גרוס.
לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור לחום בינוני גבוה לשעה וחצי .
לאחר יום במקרר להוציא ולפרוס לפרוסות יפות להגשה.
להכין רוטב צלי בתוספת חצי כוס יין, מעט חומץ בלסמי, לבשדל בתוכו את פרוסות הבשר
כ-20 דקות ולהגיש עם אורז לבן וירקות אנטי פסטי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון