חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בקר קצת שונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצוי את הבשר לאפות לפחות יום קודם. brלרוטב ניתן להוסיף פטריות, בהתאם לטעמו של כל אחד.
צלי בקר קצת שונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצוי את הבשר לאפות לפחות יום קודם. brלרוטב ניתן להוסיף פטריות, בהתאם לטעמו של כל אחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
נתח פלש פילה
שמן זית
אבקת מרק בצל
שום
פלפל שחור גרוס.
להגשה - רוטב לפי הטעם
אופן ההכנה
למרוח היטב את נתח הבשר בשמן זית , שום כתוש ואבקת מרק בצל.פלפל שחור גרוס.
לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור לחום בינוני גבוה לשעה וחצי .
לאחר יום במקרר להוציא ולפרוס לפרוסות יפות להגשה.
להכין רוטב צלי בתוספת חצי כוס יין, מעט חומץ בלסמי, לבשדל בתוכו את פרוסות הבשר
כ-20 דקות ולהגיש עם אורז לבן וירקות אנטי פסטי.
מגיש: katsip
מקור:
שתף את המתכון