חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בשר או עוף של אייל אדר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אייל אדר משתמש בנתח אנטריקוט מופשר ומיושן, אני העדפתי פולקעס עוף. brכך או כך, התוצאה טעימה וערבה לחיך.
צלי בשר או עוף של אייל אדר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אייל אדר משתמש בנתח אנטריקוט מופשר ומיושן, אני העדפתי פולקעס עוף. brכך או כך, התוצאה טעימה וערבה לחיך.
הוראות הכנה
מרכיבים
פולקעס או נתח אנטריקוט לפי מספר הסועדים ואו התיאבון הצפוי שלהם
בצל קצוץ
4-5 גזרים חתוכים לפרוסות (אפשר יותר)
שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
2-3 שורשי פטרוזיליה חתוכים לקוביות
ראש שום, מפרקים לשיניים ופורסים לפרוסות דקות
קופסת רסק עגבניות
ציר עוף
1/2 בקבוק יין אדום יבש
מעט סילאן
פפריקה
מלח
אופן ההכנה
מטגנים בסיר גדול ושטוח את הבצל והגזר ומוסיפים את השום ואת שורשי הסלרי והפטרוזיליה. מסדרים את פולקעס בסיר ודוחפים אותן לתוך תערובת הירקות. מערבבים את היין עם רסק העגבניות ויוצקים לסיר. מוסיפים ציר עוף לכיסוי התבשיל, מעט סילאן, מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים בסיר מכוסה עד שהפולקעס רכים. במהלך הבישול, מוסיפים ציר עוף לפי הצורך.
מוציאים את הפולקעס בזהירות למגש או לתבנית ואת הירקות לקערה נפרדת, מרתיחים ומצמצמים את הרוטב. טועמים ומתקנים את הטעם, אפשר להסמיך את הרוטב עם כף קורנפלור מעורבבת במעט מים קרים (כף קורנפלור תסמיך ליטר רוטב). מחזירים את העוף לרוטב ומחממים לפני ההגשה.
אם משתמשים בנתח אנטריקוט, מגלגלים אותו בסיר, עם מעט שמן רותח ואוטמים אותו מכל צדדיו, מוציאים מהסיר וממשיכים לפי המתכון. לאחר הבישול כשמוציאים את הנתח מהרוטב, מניחים להצטנן ופורסים לפרוסות. מחזירים לרוטב לחימום לפני ההגשה.
מסדרים את הפולקעס או את פרוסות הבשר בתבנית פיירקס ויוצקים עליהן את הרוטב. מגישים לשולחן עם הירקות בקערה נפרדת.
מגיש: imgold
מקור:
שתף את המתכון