חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בשר הונגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד מתכון לצלי בשר הונגרי עם רוטב טעים ופטנט מיוחד שמעניק לתבשיל ניחוח וטעם : גרר של גזר מטוגן
צלי בשר הונגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוד מתכון לצלי בשר הונגרי עם רוטב טעים ופטנט מיוחד שמעניק לתבשיל ניחוח וטעם : גרר של גזר מטוגן
הוראות הכנה
מרכיבים
בשר בקר , ניתן מספר 5 או פרוסות מוכנות
בצל
2-3 גזרים
פלפל
מלח, לפי הטעם
פפריקה מתוקה
פלפל ירוק או אדום
3 עגבניות
שורש -פטרוזיליה או כל שורש אחר לבישול, לא חובה
פלחי שום
תפוחי אדמה
אופן ההכנה
מטגנים בסיר בצל קצוץ ותוך כדי, מוסיפים גרר של שני גזרים. מוסיפים הבשר (ניתן ישר מהמקפיא) ומטגנים אותו קלות מכל הצדדים. בוזקים על הבשר פפריקה מתוקה בנדיבות, עוד רצועות של גזר, רצועות של פלפל חי, מעט פלפל שחור ומלח, לפי הטעם. מוסיפים מים רותחים שיכסו כמעט את הבשר.ניתן להוסיף שורש מקולף,אחד או שניים, לפי הטעם. מוסיפים פלחי שום או שבבי שום לפי הטעם, קוביות של עגבניות ושוב זורים מסביב פפריקה מתוקה. ניתן לסדר סביב הבשר חצאים או רבעים של תפוחי אדמה שנבזקו עליהם מלח, פפריקה, ואם רוצים :שום באבקה .
מבשלים על אש נמוכה כשלוש עד ארבע שעות, תלוי בבשר (אם היה קפוא) ובטעם, הופכים מדי פעם ומוסיפים מים כדי שיהיה מספיק רוטב עשיר. הבשר צריך להיות בסופו של דבר רך מאוד. בסיום הבישול, ניתן להמתין מעט ואז לפרוס לפרוסות ולהגיש או לשמור במקרר ולחמם .
מגיש: חייםנוי
מקור: הונגרי
שתף את המתכון