חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי (חורש) בשר פרסי עם עדשים בליווי תפוחי עץ מטוגנים khoresh-e seeb
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

khoresh-e seeb- חורש תפוחים brמתכון לחורש לחודשי סתיו בניחוח קינמון. br br
צלי (חורש) בשר פרסי עם עדשים בליווי תפוחי עץ מטוגנים khoresh-e seeb
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

khoresh-e seeb- חורש תפוחים brמתכון לחורש לחודשי סתיו בניחוח קינמון. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
700 ג"ר בשר בקר לגולש חתוך לקוביות 3X3 ס"מ
1/3 כוס עדשים כתומות
2 בצלים גדולים קצוצוים
2 שיני שום מעוכות
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ כפית קינמון טחון
1 כף רסק עגבניות
2 כפות סוכר
2 כפות חומץ
2 כפות מי זעפרן
5 תפוחים קלופים ופרוסים לפרוסות
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל בסיר עם 3 כפות שמן תירס עד שקיפות מוסיפים את השום
וקוביות הבשר בקר וסוגרים היטב.
2. מתבלים בכפית מלח, רבע כפית פלפל וחצי כפית קינמון, מוסיפים -2 כוסות מים, מכסים
ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי.
3. מוסיפים את שליש כוס העדשים האדומים, כף רסק עגבניות, 2-3 כפות סוכר, 2כפות
חומץ ו-2 כפות מי זעפרן , מכסים ומבשלים-15 דקות.
4. מקלפים וחותכים לפלחים -5 תפוחים חמוצים ומטגנים במעט שמן -10-15 דקות עד
קבלת גוון זהוב.
5. מסדרים בכלי חסין אש, מקשטים עם התפוחים וממשיכים את הבישול בתנור מחומם
מראש ל 150°c במשך כ-45 דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ויוי מטעמי נורוז
שתף את המתכון