הוראות הכנה
מרכיבים
המרכיבים:
1/2 ק"ג כתף טלה חתוכה לקוביות גדולות
1/2 כף פלפל שחור
1/2 כף מלח
1 ליטר מרק עוף צח או מים
1/4 כוס שמן זית
300 גרם כרוב ניצנים טרי
2 כרשות צעירות חתוכות למקטעים באורך 5 ס"מ
4-5 ענפי טימין טרי
4 שיני שום קצוצות
2 בצלים קצוצים דק
להגשה:
שמן זית
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מניחים את הבשר בסיר רחב עם שמן זית ומטגנים (סוגרים) את קוביות הבשר עד הזהבה
2.יוצקים על הבשר את המרק או המים ואת שמן הזית. מוסיפים מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
3.מחלישים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים ברתיחה עדינה כשעתיים, עד שהבשר רך.
4.מגלים את הסיר ומוסיפים את יתר המרכיבים. מבשלים כ-25 דקות.
בהגשה מטפטפים שמן זית על כל מנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון