הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 ק"ג פולקע לבן
1 צנצנת מיונז
2 בקבוקי בירה לבנה
4 עלי דפנה
2 כפות סוכר
1 כף מלח גס
1 כף פלפל שחור גרוס עדין
6 שיני שום עם הקליפה
2 בטטות חתוכות לקוביות גסות
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים יחד ומניחים בקערה במקרר למשך לילה. מוציאים את הבשר מן המשרה ומניחים בתבנית עמוקה לאפייה בתנור. מוסיפים למשרה כוס מים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. יוצקים את התערובת על הבשר ומכניסים ללא כיסוי לתנור שחומם מראש ל-190 מעלוץ טורבו למשך שעה וחצי (ואפשר גם שעתיים).
מגיש:
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון